Kategorie

Výrobci

Můj účet

E-mailová adresa

Heslo


Zapoměl/a jste vaše heslo?

Newsletter

ISOLDA Lanolín s Rakytníkovým olejem, krém na ruce.100ml..

ISOLDA Lanolín s Rakytníkovým olejem, krém na ruce.100ml..

Čištěný dealergizovaný lanolin je vyhledávanou aktivní látkou pro účinnou a dlouhotrvající ochranu pokožky. Ochranný krém obsahuje vysoké procento čištěného dealergizovaného lanolinu, který působí proti nepříznivým vlivům vnějšího prostředí a působí preventivně při práci ve vlhku, s čistidly, rozpouštědly. Obnovuje kožní bariéru.

Více detailů


22,50 Kč bez DPH

J023006

Loyalty program Zakoupením tohoto produktu získáte 22 bodů na dárek, poukaz či slevu. Tvoje získané body



Čištěný dealergizovaný lanolin je vyhledávanou aktivní látkou pro účinnou a dlouhotrvající ochranu pokožky. Ochranný krém obsahuje vysoké procento čištěného dealergizovaného lanolinu, který působí proti nepříznivým vlivům vnějšího prostředí a působí preventivně při práci ve vlhku, s čistidly, rozpouštědly. Obnovuje kožní bariéru. Díky speciální mastné emulzi je pokožka po aplikaci vláčná a bez nepříjemného přesušení. Možné použití pro mastné regenerační zábaly.
Účinné složky: Čištěný dealergizovaný lanolin představuje nejvyšší – farmaceutický stupeň kvality vosků ovčí vlny. Na rozdíl od běžného lanolinu nemá téměř žádnou vůni a je zvýrazněna jeho ochranná funkce pro kůži. Na rozdíl od jiných živočišných derivátů (propolis, mateří kašička) jej lze snadno zbavit nežádoucích složek a podpořit tak jeho pozitivní účinky na pleť. Rakytníkový olej je za studena lisovaný, obsahuje vysoké procento vitamínu C, který je velmi stabilní. Současně představuje vyhledávaný kosmetický zdroj vitamínu A. Pro kosmetické využití se zpracovávají především listy, v poslední době se stále častěji macerují a lisují i plody, které obsahují větší procento vitamínů. Tyto zdroje využívá i firma Cormen. V kosmetice si rakytníkového oleje ceníme především pro jeho výrazné zklidňující a protektivní účinky.

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Košík  

(prázdný)

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky